Facebook-ryhmä

Facebook-ryhmä oikikseen hakeville tai siitä kiinnostuneille, jossa voit keskustella kaikesta hakemiseen liittyvästä tai esimerkiksi välivuoden hyödyntämisestä.

Ryhmään on tulossa (muidenkin kuin minun) kirjoituksia omakohtaisista kokemuksista avoimen väylän kautta hakemisesta, työkokeilusta juridiikan alan paikoissa sekä työskentelystä juristina.

Hakeminen saattaa tuntua ajoittain yksinäiseltä ja tietoa voi olla vaikeaa löytää – etenkin jos omassa suvussa tai kaveripiirissä ei ole juristeja, alan opiskelijoita tai muita hakijoita, joiden kanssa voi vaihtaa ajatuksia. On se sitten tämä Facebook-ryhmä tai joku muu tapa, jolla voit jutella muiden hakijoiden kanssa, suosittelen etsimään samanhenkisiä ihmisiä ympärilleen, jotta hakeminen ei tuntuisi niin yksinäiseltä puurtamiselta :)
Seuraa tai ota yhteyttä!

  • Facebook-ryhmä oikeustieteellisestä kiinnostuneille: Ryhmä on tarkoitettu kaikille oikikseen hakeville tai siitä kiinnostuneille, jossa voit keskustella kaikesta hakemiseen liittyvästä tai esimerkiksi välivuoden hyödyntämisestä.
  • BlogiUnelmanaOikis  Sähköposti-ilmoitukset uusista kirjoituksista saa päälle sivun oikeasta laidasta "Follow by Email" -kohdasta. Muista sähköpostiosoitteen syöttämisen jälkeen vielä vahvistaa tilaus.
  • Sähköposti: unelmanaoikis@gmail.com Minulle voi vapaasti laittaa kysymyksiä blogiaiheisiin liittyvistä jutuista tai pyytää apua, jos joku muu oikisaiheinen asia mietityttää.
  • Twitter: @IiroRuolahti, jossa twiittailen satunnaisesti erinäisistä aiheista, jonka lisäksi re-twiittaan usein itseäni kiinnostavia juttuja.
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/iiro-ruolahti/
  • Yhteydenotto- ja palautelomake: Löytyy sivun alareunasta. Jos toivot vastausta yhteydenottoosi, muista jättää lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi.
  • YouTube: Iiro Ruolahti, josta löytyy tällä hetkellä vain yksi video (podcast-jakso koskien opiskelijoiden asumistukea).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti