Iiro Ruolahti


Aloitin alun perin tämän blogin kirjoittamisen lokakuussa 2015, kun olin jo hakenut Helsingin oikeustieteelliseen kahteen otteeseen. Blogin kirjoittamisen idea syntyi siitä, etteivät ystäväni enää jaksaneet kuunnella oikishöpinöitäni eivätkä he myöskään ymmärtäneet niistä mitään. Ennen blogin aloittamista olin lukenut toisen hakijan vastaavanlaista blogia, minkä koin äärimmäisen mielenkiintoiseksi ja osaltaan tämä inspiroi aloittamaan oman blogin kirjoittamisen.

Blogini alkoi kerätä nopeasti näyttökertoja, kun julkaisin yleistä infoa oikikseen hakemista, mutta "suosio" lähti vielä kovempaan nousuun tullessani valituksi oikeustieteelliseen kevään 2016 haussa. Tämän jälkeen aktiivisuuteni blogin kirjoittamisen suhteen laski, kun opintokiireet veivät mennessään, mutta oma motivaationi oli ehkä hieman hukassa tämän suuren saavutuksen jälkeen.

Jatkoin kuitenkin aktiivisesti kommentteihin ja yhteydenottoihin vastailua hiljaisemmankin ajanjakson läpi, ja aloitin aktiivisemman kirjoittelun jälleen keväällä 2019. Valmistuin myös oikeusnotaariksi loppukeväästä 2019. Heinäkuussa 2019 lähdin loppuvuodeksi vaihto-opiskelemaan Australiaan Melbourne Law Schooliin, joka on säännöllisesti sijoittunut maailman oikisrankingeissa TOP 10:een.

Blogissa haluan jakaa tarinani lisäksi lukijoita aidosti hyödyttäviä kirjoituksia niin oikikseen hakemisesta kuin siellä opiskelusta sekä työelämästä. Vaikka blogini nimi on UnelmanaOikis, on tarkoituksenani lähitulevaisuudessa laajentaa myös muihin aiheisiin.

Tarkemmin ottaen minua kiinnostavia aiheita ovat liikejuridiikka, pääsykokeet, motivaatio, (sosiaali)psykologia, vapaaottelu sekä sijoittaminen. Salaisena haaveenani on ollut motivaatiopuhuminen, jota tavallaan olen saanut tehdä blogini kautta. Haluan tsempata ja inspiroida teitä lukijoita tavoittelemaan teidän unelmaanne sekä antamaan teille parhaat mahdolliset eväät sitä varten!

Olen myös edustanut onnistuneesti pääsykoehakijoita oikaisuvaatimusmenettelyissä ja tarjoan tällä hetkellä ilmaiseksi apua CV:een ja hakemuskirjeen laadintaan – alastasi riippumatta.
Seuraa tai ota yhteyttä!

  • Facebook-ryhmä oikeustieteellisestä kiinnostuneille: Ryhmä on tarkoitettu kaikille oikikseen hakeville tai siitä kiinnostuneille, jossa voit keskustella kaikesta hakemiseen liittyvästä tai esimerkiksi välivuoden hyödyntämisestä.
  • BlogiUnelmanaOikis  Sähköposti-ilmoitukset uusista kirjoituksista saa päälle sivun oikeasta laidasta "Follow by Email" -kohdasta. Muista sähköpostiosoitteen syöttämisen jälkeen vielä vahvistaa tilaus.
  • Sähköposti: unelmanaoikis@gmail.com Minulle voi vapaasti laittaa kysymyksiä blogiaiheisiin liittyvistä jutuista tai pyytää apua, jos joku muu oikisaiheinen asia mietityttää.
  • Twitter: @IiroRuolahti, jossa twiittailen satunnaisesti erinäisistä aiheista, jonka lisäksi re-twiittaan usein itseäni kiinnostavia juttuja.
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/iiro-ruolahti/
  • Yhteydenotto- ja palautelomake: Löytyy sivun alareunasta. Jos toivot vastausta yhteydenottoosi, muista jättää lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi.
  • YouTube: Iiro Ruolahti, josta löytyy tällä hetkellä vain yksi video (podcast-jakso koskien opiskelijoiden asumistukea).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti